Vesti
27/09/2013
Hladne glave protiv Jedinstva
Pobeda za overu bodova iz Novog Sada

 Fudbaleri Petrovačke Sloge u nedelju od 15,30 časova na svom stadionu dočekuju ekipu "Jedinstvo Putevi" iz Užica. Utakmica je prvo bila zakazana za subotu ali zbog Gej parade utakmica je pomerena za nedelju. Petrovački fudbaleri su u Novom Sadu ostvarili pobedu protiv "Proletera" posle velikog preokreta. Na konferenciji za medije koja je održana u press centru FK "Sloga" Nenad Vanić trener petrovačke ekipe su u kratkim crtama osvrnuo na utakmicu u Novom Sadu gde je rekao da se njegova ekipa digla posle 3:1 i na kraju uspela da izgubljenu utakmicu dobije. Utakmica u Novom Sadu bi trbala da bude podstrek za njegove igrače da i u narednim utakmicama budu još bolji i da nastave sa pobedama. Nenad Vanić se osvrnuo i na sledećeg protivnika:

 
" Moramo da iskoristimo ovaj trenutak da dobijemo ekipu Jedinstva koje ima najviše ambicije u ovoj sezoni. Oni imaju svoje ambicije, i svoje želje. Mi imamo razloga da očekujemo jednu dobru igru, imamo razloga da očekujemo pobedu i nadam se da neće da nam se ponovi da posle Borca i posle jedne fenomenalne pobede dođemo u situaciju da na našem terenu izgubimo bodove. Dolazi nam kvalitetan protivnik i sigurno da nam neće biti lako. Mislim da moja ekpia sa ovakvim samopouzdanjem i sa ova tri boda koja smo osvojili na ovakav način može da dobije dodatan podstrek da pre svega odigra jednu dobru utakmicu i na kraju da pobedi."
 
Vladimir Tufegdžić je obećao navijačima Sloge da se neće ponoviti pristup igri kao protiv "Sloge" iz Kraljeva i da će svako ko bude istrčao na teren u nedelju dati sve od sebe kako bi pobedili ekipu "Jedinstva".
 
                                                                                                   Novinar: Ivan Piksi Jovanović
Naredna utakmica
19/10/2013, 14:30, Beograd
FK Sinđelić
Prva liga Srbije
FK Smederevo
SRPSKA LIGA ZAPAD
TABELA
1. Mladost (L)
9
22
2. Sloga (K)
9
16
3. Sloga (PM)
9
16
4. Metalac (GM)
9
16
5. Borac (Č)
9
14
6. Timok
9
14
7. Jedinstvo Putevi
9
14
8. Sinđelić
9
11
9. Proleter (NS)
9
11
10. Bežanija
9
11
11. Smederevo
9
11
12. Teleoptik
9
9
13. BSK Borča
9
9
14. Radnik
9
8
15. Dolina
9
8
16. Inđija
9
6
Partner
fk smederevo - grb grada
Opština
Petrovac na Mlavi
Sponzori
fk smederevo - reiffeisen logo fk smederevo - dhl logo fk smederevo - messer logo fk smederevo - eurobravo logo
FK Sloga 2012 - Sva prava zadrĹľana ©designed by